طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه + فوت و فن ها
پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و...
علت خمیر شدن پنکیک + ترفندهای طلایی و بهترین روش های رفع آن
علت خمیر شدن پنکیک معمولاً به غلظت نامناسب مایه، هم زدن بیش از حد، استراحت ندادن، ریختن مقدار زیاد در تابه، داغ نبودن تابه یا تنظیم نادرست حرارت مربوط میشود....
نکات طلایی پخت پنکیک صبحانه + فوت و فن های پنکیک حرفه ای
نکات طلایی پخت پنکیک صبحانه + فوت و فن های پنکیک حرفه ای نکات پخت پنکیک شامل استفاده از شیر برای طعم بهتر، افزودن مقدار مناسب روغن و بیکینگپودر برای پف بیشتر،...
طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری + نکات مهم
طرز تهیه شیرینی لگیمات خوشمزه و مخصوص به روش بوشهری + نکات مهم لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت های زیای به شیرینی بامیه دارد،...
طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری + نکات طلایی
شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. نکته جالب در مورد شله زرد این...
کامل ترین لیست آموزش طرز تهیه غذاهای ماه رمضان برای افطاری و سحری
در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که برای وعده های سحری و افطاری مناسب هستند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای مشاهده...